• Legfontosabb adatkezelési információk röviden

  • vigyázunk az adataidra, azokat másnak nem adjuk oda
  • bármikor kérheted, hogy töröljük az adataidat

  ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

  Az alábbiakban tájékoztatunk személyes adataid kezeléséről a „Szentendrei közösségi iroda projekt” hírlevélre és értesítésre történő feliratkozással és egyéb kommunikációval kapcsolatban.

   

  Az adatkezelő az Actanon Kft. (székhelye: 1085 Budapest, József krt. I. em. 3/A.; cégjegyzékszáma a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságán: 01-09-329510; adószáma: 26511593-2-42), képviselője Daróczy Szabolcs Sándor ügyvezető (e-mail: iroda@actanon.com).

   

  A hírlevélre és értesítésre történő feliratkozás esetén kezeljük a feliratkozó nevét, e-mail címét, más kapcsolatfelvételi mód esetén a kapcsolatfelvevő telefonszámát, vagy közösségi oldalakon található elérhetőségét. Tároljuk továbbá az esetleges szabad szöveges üzenetekben megadott adatokat is.

   

  A hírlevélre és értesítésre történő feliratkozás célja, hogy a „Szentendrei közösségi iroda projekt” megvalósulásával kapcsolatban híreket, információs anyagokat, hirdetéseket küldhessünk a címzettek részére.

   

  A feliratkozás önkéntes és bármikor indokolás nélkül visszavonható az iroda@actanon.com e-mail címre küldött „Leiratkozás” tárgyú e-maillel, illetve az egyes hírlevelekben/értesítésekben foglalt leiratkozási linkre kattintva.

   

  Az adatkezelés jogalapja a feliratkozó személy önkéntes és kifejezett hozzájárulása.

   

  A feliratkozók személyes adatait a „Szentendrei közösségi iroda projekt” megvalósulása utáni két évig, de legkésőbb 2021 végéig kezeljük. Leiratkozás esetén a leiratkozottak személyes adatait az adatkezelő haladéktalanul törli. Amennyiben az adatkezelő úgy dönt, hogy a „Szentendrei közösségi iroda projekt” nem valósul meg, úgy a feliratkozók értesítésével megszünteti a hírlevelet/értesítést, egyidejűleg törölve a feliratkozók valamennyi személyes adatát.

   

  A személyes adatok kezelésével kapcsolatban tájékoztatás kérhető, valamint a személyes adatok helyesbítése, az adatkezelés korlátozása kérhető az adatkezelő Actanon Kft. ügyvezetőjétől a iroda@actanon.com e-mail címen.

   

  A személyes adatok kezelésével kapcsolatban panasz tehető a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., www.naih.hu), illetve per indítható az adatkezelő székhelye szerint illetékes bíróságon.

 • Miért jó egy közösségi iroda?

  Összefoglaltuk, hogy miért jó egy közösségi iroda, és hogyan lehet, hogy olcsóbb is, mint egy saját iroda.

 • Szeretnél egy közösségi irodában dolgozni Szentendrén?

  Add meg a nevedet és e-mail címedet. Ha elég érdeklődőt találunk, akkor nyitunk egyet.